Wie zijn wij

Ik ben Gerjo Schepers, 48 jaar en woonachtig in Otterlo. Een groot deel van mijn leven heb ik in Duiven gewoond en mijn familie woont er nu ook. 

 

Mijn drive is initiatieven op te pakken waar de wereld mooier van wordt. En hoe gaaf is het dat ik Liemers Vitaal ben begonnen met mijn beste vriend Egon wie ik al bijna 30 jaar ken. 

 

Ooit samen bestuurder van badmintonclub Thuve uit Duiven en nu samen in de weer om mensen in De Liemers vitaler te krijgen, lokale ondernemers te steunen en coronahelden te bedanken.

 

Ik ben super blij om met veel experts in de regio samen te werken waardoor we nog meer impact kunnen maken en de regio vitaler kunnen maken.

www.libravitae.nl

Ik ben Egon Zweers, 46 jaar en geboren en getogen in Duiven. Heb een aantal jaren in Arnhem en Vianen gewoond, maar woon nu weer heerlijk in Duiven met mijn vrouw en dochters.


Na 25 jaar badmintonnen geniet ik nu wekelijks van hardlopen in De Liemers. Ik werk bij de gemeente Arnhem als Business Controller voor Armoede en Schulden. Daarbij zet ik me indirect in voor mensen in onze samenleving die een flinke steun in de rug kunnen gebruiken.


Daarom vind ik Liemers Vitaal een fantastische combinatie: een aantal goede doelen en ondernemers ondersteunen door zelf flink te bewegen! Daarnaast vind ik het ook supergaaf om naast mijn vriendschap met Gerjo, ons samen in te zetten om De Liemers nog een beetje mooier te maken!