• Staat vitaliteit hoog in het vaandel binnen jouw bedrijf?

 

  • Wil je hier je mensen een mooie tool in bieden?

 

  • Een praktisch toepasbaar programma waar ook écht mee gewerkt gaat worden?

 

  • Bewegen is een essentieel onderdeel binnen vitaliteit. Wij maken bewegen meetbaar én aantoonbaar voor de gebruiker. Daarnaast bieden we ook de online academie met inspiratie op het gebied van beweging, voeding, mindset én ontspanning.
  • Recepten, video’s, blogs, werkboeken en audio’s worden afgewisseld. Er is voor ieder wat te vinden.

 

  • En als bonus inspiratie op het gebied van lifestyle!

 

  • Wij werken samen met: fysio-, ergo- en shiatsutherapeuten, psychologen, voedingsdeskundigen, professional organiser, specialist op gebied van natuurlijke cosmetica, en diverse coaches op gebied van persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning bij bijv. burn-outs. 

 

  • Al onze specialisten zijn werkzaam in de Liemers en zijn in overleg benaderbaar voor (online) workshops/demo’s op de werkvloer.Je herinnert je waarschijnlijk nog wel het applaus voor de zorg dat gegeven werd in de 1e Corona periode. Founder Gerjo Schepers klapte mee, maar er popte ook een gedachte op: Kunnen we niet meer doen voor de zorg, dan applaudisseren? Met dit idee ging hij met zijn goede vriend Egon aan de slag en in korte tijd ontstond een naam: Liemers Vitaal. Drie vliegen in één klap was de inzet: vitaliteit, vóór en dóór de Liemers én het ondersteunen van de zorg. Gerjo ging samenwerken met de App-bouwer “It’s my life”. Bewegen wordt op deze manier beloond door het sparen van punten die ingewisseld kunnen worden in een catalogus. Gerjo heeft hiervoor contact gelegd met ondernemers in de Liemers, ondernemers wisten ook hem te vinden. Groentepakketten, boeketten bloemen, boeken, workshops, massages e.d. zijn voorbeelden uit de catalogus.

Liemers Vitaal werd al snel een hit op Facebook, steeds meer ondernemers wisten de weg naar Gerjo en Egon te vinden. Hier ontstond het volgende idee: het organiseren van een vitaliteitschallenge van bedrijven, voor werkgevers. Over de naam hoefden de heren niet lang na te denken: “Wie wordt de fitste werkgever van de Liemers?” De challenge werd in slechts één maand gerealiseerd en was een succes. In deze challenge leverden ondernemers een bijdrage door het delen van hun kennis met de deelnemende bedrijven om stok achter de deur te zijn, extra motivator, kennismaken met anders eten, yoga, shiatsu, ademen, alles t.b.v. bewustwording van vitaliteit.

Na afloop van de challenge zijn René van Anen en Esther Weijs spreekwoordelijk aan de vergadertafel blijven zitten en werd op de volgende stap gebroed. Liemers Vitaal was bijvoorbeeld toe aan een serieuze entiteit i.p.v. enkel een goed doel zijn. Verschillende vragen en hordes mochten beantwoord en genomen worden.

Een vitaliteitsprogramma voor bedrijven gemaakt door Liemers Vitaal i.s.m. regionale vitaliteitsexperts is het resultaat. Ons doel is om de Liemers meetbaar gezonder en vitaler te maken met regionale specialisten, met oog voor het goede doel “Hart voor Elkaar”.


Wij doen mee aan Liemers Vitaal om met de collega's met plezier meer in beweging te zijn.

 

En dat we daarmee iets goeds kunnen doen voor inwoners uit De Liemers die financiële zorgen hebben of eenzaam zijn, is een belangrijke motivatie.

 

Shirley en Annet 

Van der Woude Gordijnenatelier

Groetjes Gerjo, Esther en René

We werken met drie programma’s met hun eigen specifieke kenmerken. Zo kun je één maand kennismaken met Liemers Vitaal, middels het Boost Programma, wat gekenmerkt wordt door een challenge.

 

Ook kun je kiezen voor vitaliteitsprogramma’s op langere termijn voor een half jaar of een jaar. De invulling kenmerkt zich door specialisten uit de regio die allen op hun vakgebied bijdragen aan verhoging van de vitaliteit.

 

Wij werken volgens de pijlers: beweging, voeding, ontspanning, mindset en lifestyle.