Doneer je fitcoins

Iets voor een ander kunnen betekenen betekent een geluksmoment voor de ander en voor jezelf. Hoe gaaf is het dat jij in beweging kan komen en jouw fitcoins kunt doneren aan iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het vieren van een kinderverjaardag met een uurtje bowlen of lekker gaan zwemmen. Of dat een stel een avondje kan genieten van een film of een theatervoorstelling. Dat is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend: 1 op de 5 gezinnen heeft moeite met rondkomen! Dit kan leiden tot langdurige stress, minder gezond eten, minder bewegen en slechter slapen.

Door jouw fitcoins te doneren zorgen wij ervoor dat een gezin blij wordt gemaakt. Dat ze even een momentje kunnen genieten. Wij hebben contact met hulpverleners in de regio zodat we zeker weten dat het op een goede plek terecht komt.

Hoe werkt het dan?

Een gezin met geldkrapte doet mee met Liemers Vitaal en verdient een eigen voucher voor een uurtje bowlen voor 1 persoon. En 4 andere deelnemers van Liemers Vitaal schenken dan hun fitcoins aan dit gezin. Op de verjaardag van het kind kunnen ze dan gezellig een uurtje bowlen.

Of een single man of vrouw die financiële stress heeft, gaat sparen voor een avondje uit in het theater en kan lekker genieten met een vriend of vriendin door donaties van fitcoins van andere deelnemers.

 

Zo hebben we een Hart voor Elkaar in De Liemers en maken we samen De Liemers gezonder!

Wat doen we met de door jou geschonken fitcoins

Vanaf 29 juli starten we met de mogelijkheid om te doneren en deze fitcoins worden gebruikt voor drie acties:

 

1. We verzorgen voor 2 gezinnen een uurtje bowlen met een drankje bij De Grietsche Poort in Zevenaar (10 donaties nodig: UITVERKOCHT).

2. We maken 3 mensen blij met 2 kaartjes voor de blind date voorstelling in Musiater op 16 september a.s. (6 donaties nodig: UITVERKOCHT)

3. We maken 4 mensen blij met een avondje filmhuus in Westervoort op 6 oktober (5 donaties nodig, UITVERKOCHT).

4. We laten iedere maand 3 mensen genieten van een film in het filmhuis bij Bert in Duiven (12 donaties nodig in 2020: UITVERKOCHT)

5. We hebben 35 eenzame ouderen met Kerst blij gemaakt met een mooi bloemetje.

6. We maken 115 mensen die normaal het Inloophuis De Herberg bezoeken blij met een bloemetje.

5. We zijn bezig met extra aanbod.

 

Heb jij een leuk idee of een wens, laat het ons dan weten. 

 

 

 

Als jij als deelnemer voldoende fitcoins hebt gespaard (150) dan krijg je als deelnemer de 4 andere plaatsen geschonken. Je kunt dus met z'n vijven 1 uur bowlen.

Als jij als deelnemer je eigen kaartje gespaard hebt voor de voorstelling van 26 september om 19.30 uur, dan krijg je het 2e kaartje geschonken met fitcoins van een ander. Dan kun je gezellig iemand mee uit vragen.

Als jij als deelnemer je eigen kaartje gespaard hebt voor de voorstelling van 6 oktober om 20.00 uur, dan krijg je het 2e kaartje geschonken met fitcoins van een ander. Dan kun je gezellig iemand mee uit vragen.

Als jij als deelnemer je eigen kaartje gespaard hebt voor een voorstelling, dan krijg je het 2e kaartje geschonken met fitcoins van een ander. Dan kun je gezellig iemand mee uit vragen.