Heel veel mensen willen hun waardering aan de zorghelden en andere vitale beroepers kunnen geven. 

Op Deelnemers doneer een bon is eenvoudig te zien welke ondernemers uit de Liemers deelnemen aan Doneer een Bon; bloemist en landwinkel zijn al aangesloten. Je kunt direct bij de ondernemer jouw bon aankopen en doneren. Hoe dat per bedrijf kan is verschillend; klik daarvoor op de link van de ondernemer van jouw interesse.

De organisatie van Doneer een bon zorgt ervoor dat alle gedoneerde bonnen worden ingezameld en op bijzondere wijze worden geschonken aan onze zorghelden.

 

Voordat we ze kunnen schenken, willen we zorgen voor wat beweging. Door het sparen van fitcoins in een speciale gratis app kun je een zorgmedewerker, vakkenvuller of andere vitale beroeper bedanken. Lees hier meer: Bedank een coronaheld

 

Doneer een bon is het hartverwarmende initiatief van Nijmeegs ondernemer Karen van Keeken. Haar missie is om zoveel mogelijk zorghelden aan de frontlinie; de Nijmeegse Intensive cares van het CWZ en het Radboud, te overladen met heel veel waardering, in de vorm van cadeaubonnen van Nijmeegse ondernemers.

Kijk hier naar haar filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=Imey2n3_b7E

 

Doneer jij mee? Dankjewel!

Vragen? Mail gerust naar meedoen@liemersvitaal.nl