Bart is fan van Liemers Vitaal

Gepubliceerd op 25 augustus 2020 om 08:01

Het blijft leuk om van deelnemers te horen waarom ze zo enthousiast zijn over Liemers Vitaal.

Zo ook Bart, hij doet al langere tijd mee en vertelt graag zijn verhaal.

 

Waarom doe je mee met Liemers Vitaal?

Al lange tijd ben ik een enthousiaste recreatieve hardloper en wandelaar. Ik geniet van de momenten buiten en van de natuur. Hiervoor maakte ik al gebruik van digitale middelen om mijn routes te kunnen terugzien en werden mijn stappen al automatisch vastgelegd. 

Dit voorjaar zag ik een post van Egon voorbijkomen met het nieuwe initiatief 'Liemers Vitaal.' Een hele mooie manier om mijn stappen in te zetten voor andere mensen en hen te verrassen met leuke lokale cadeautjes. Juist dit laatste vind ik het allerleukste. Onverwacht een cadeau aanbieden aan iemand die dit totaal niet verwacht, maar die dit, in mijn ogen, zeer toekomt voelt zeer fijn en de reacties zijn dan ook erg leuk. 

Bijkomend voordeel vind ik daarnaast dat de lokale ondernemers worden gesteund, ook hen komt dit initiatief zeer toe!  

 

Is er daardoor iets veranderd in je vitaliteit: bewegen, voeding

Qua vitaliteit is er niet direct iets veranderd in mijn sporten en bewegen al zou ik mijn frequentie graag op willen voeren. Corona droeg hier wel aan bij, want het thuiswerken bood plotseling meer 'privé-tijd' aangezien mijn reistijd voor het werk wegviel. Ik hoefde me dus gelukkig geen zorgen te maken over extra Corona-kilo's. 

 

Heb je een tip voor een inwoner uit De Liemers op het gebied van vitaliteit?

Wij wonen in een schitterende omgeving. Zelf vind ik het heerlijk om in het buitengebied over de dijken te lopen met de mooie uitzichten, zowel bij mooi als bij slecht weer. Een van de tips die ik heb zijn de Klompenpaden die we o.a. in de Liemers hebben. Deze wandeltochten zijn echte aanraders om eens 'van de paden af te gaan' en brengen je op punten waar je met de auto, als fietser of als hardloper eigenlijk nooit komt. Absoluut genieten!   

 

Heb je iets leuks om te delen mbt je aankopen?

Ik heb inmiddels meerdere aankopen via de app It's my Life gedaan en deze aankopen heb ik allemaal geschonken. Ik heb ervoor gekozen om deze 'geruisloos' te schenken. De voucher, leuke kaart erbij en in de brievenbus... De reacties die ik hier op ontvang zijn zeer leuk en warm. Het voelt goed om op deze eenvoudige manier iets voor iemand te kunnen doen en ik zal dit zeker blijven doen. In het begin lag de focus op de Corona-helden, maar inmiddels trek ik deze grens wat breder.    

 

Heb je een tip voor Liemers Vitaal?

Of ik nog een tip heb voor jullie. Allereerst wil ik jullie ontzettend bedanken voor dit mooie en waardevolle initiatief. Met nu al meer dan ruim 400 deelnemers, in zo'n korte tijd, mag je spreken van een groot succes. Met vitaliteit voorop en het belangeloze aspect om een ander en de lokale ondernemers 'iets te gunnen' hebben jullie precies de juiste keuze gemaakt!

 

Qua tips denk ik aan nieuwe initiatieven. De G&W Gezondheidswinkel in het dorp bijvoorbeeld. Of een introductie sportabonnement bij een lokale sportschool. Of fietsverhuur bij een lokale fietsenwinkel om ook met vrienden van buitenaf onze Liemers te kunnen ontdekken. Daar waar ik iets of iemand tegenkom die een dienst en/of product heeft dat past in jullie vitaliteitsaanbod zal ik dit zeker doorgeven. 

 

Veel groeten en veel succes,

 

Bart Smits    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.